Paarden

Paarden

Paarden

Samen zorgen we voor een gezond paard

Ons team bestaat uit bevlogen en deskundige dierenartsen en paraveterinairen. Samen staan we klaar voor overleg, een bezoek of adviezen. Door goed te luisteren en persoonlijke aandacht voor uw paard leveren wij de beste zorg. Wij staan voor een goede en eerlijke eerstelijns behandeling van uw paard. Dit combineren wij met een prettige omgang met u en uw paard.

Door voortdurende bijscholing en het deelnemen aan intercollegiale overleggroepen zijn onze dierenartsen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Bovendien zijn wij niet aangesloten bij een keten. Hierdoor leveren wij onafhankelijke zorg.

0573 - 401243

Paardengeneeskunde

Eerlijke eerstelijns zorg voor uw zieke paard, pony of ezel. Een goed klinisch onderzoek, dat eventueel aangevuld wordt door bijv. bloedonderzoek. Samen met u kijken we naar de beste behandeling voor uw paard.

Preventie

Gezonde paarden worden minder snel ziek. Samen stellen we onder andere vaccinatieschema’s op, zorgen we voor preventie bij ziekte uitbraken en maken we een plan om de wormbesmetting bij u op stal zo laag mogelijk te houden.

Paardentandarts

Een gezond paard begint met een gezonde mond. Niet alleen haken vijlen, maar een gedegen mondinspectie met uitbalanceren van het hele gebit.

Spoed

24 uur per dag, 7 dagen per week staan we klaar voor spoedgevallen.