Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Advisering en ziektebestrijding voor landbouwhuisdieren

Het organiseren van ziektebestrijding en preventie voor uw landbouwhuisdieren is een hele klus. Daarom geven de dierenartsen van Dierenkliniek Laren u graag bedrijfsbegeleiding en advies. Hoe kunt u bijvoorbeeld het beste omgaan met hygiƫne en preventie? Of hoe krijgt u efficiƫnte werkroutines. Wij helpen u van vruchtbaarheidsbegeleiding tot advisering in voeding. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

0573 - 401243

Medicijnen

Voor het bestellen van medicijnen, advies of het doorgeven van een visite kunt u het beste bellen tijdens het telefonisch spreekuur. Dit is ’s ochtends tussen 08:00 en 09:00 uur.

Een dierenarts voor bedrijfsbegeleiding

Een groot gedeelte van het werk in onze praktijk draait om landbouwhuisdieren. Zowel professionele veehouders, als hobbyhouders kunnen bij ons terecht voor hun koeien, varkens, geiten, schapen, enzovoort. Dierenkliniek Laren verzorgt zieke dieren op afspraak. Daarnaast doen we bedrijfsbegeleiding, geven we advies en voeren wij georganiseerde dierziektebestrijding uit (entingen, bloedonderzoek). We voldoen aan de actuele kwaliteitseisen en hebben geborgde rundvee-, varkens en kalverdierenartsen in onze gelederen.